elwirdj píše:Tenhle seriál mi totálně přirostl k srdci. Obě série naprosto úžasná, promyšlená a krásně oblečená podívaná. Jimmy s tím podle mého soudu počítal. Proto dal synovi svoje známky, proto s sebou nevzal Richarda. Bylo to pro mě logické vyústění toho všeho, čím prošel a jak žil. Steve Buscemi je světovej herec. Kdo by to řekl, že prosťáček Donnie z Big Lebowského bude umět zahrát pana Thomsona, kterého musí člověk milovat i nenávidět zároveň a všechny polohy mu 100% věřit. Zanechali jsme ho v okamžiku spokojenosti, kterak si připíjí sektem na pozemcích.... církve.. Hahaha- Cherchez la Femme!! U mě se posledním dílem v lásce k seriálu nezměnilo vůbec nic a nedočkavě budu vyhlížet třetí sérii. Do té doby si těch 24 kousků zkouknu pečlivě a rád znovu. Vám děkuju za titulky- skvělá práce a za tenhle web vůbec. Teď už jen zbývá připít- To the Lost! a užít si Vánoce!
bartas píše:Tak já jsem s tímhle serialem asi skončil, vím že jsou zde fanoušci celého seriálu - ale já jsem se na to díval hlavně kvůli Darmodymu a Richardovi (ti dva jsou - byli správně mafiánsky chladní ) - ještě mě baví se dívat jak se mladej Al Capone probíjí do své slavné boss pozice, ale to už byl vedlejší důvod, zkrátky pokud nepovolaj zázrak, že to nakonec Darmody přežil tak ze 3. serii uvidim jen první díl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků