2013
09.15

header

Jak už všichni víme, Exi s překladem titulků pro tento seriál skončil. Samozřejmě mu všichni děkujeme, protože odvedl obrovský kus práce.

Během posledního týdně vyplynula ostrá debata o to kdo se nových titulků zhostí a hlavně jestli se někdo takový vůbec najde. Nové titulky pro tento web bude překládat hectic a retkvi. Nový díl přijde na řadu zítra. Budeme se snažit titulky „stvořit“ co nejdříve, ale prosím buďte trpěliví. Titulky by měly být jak v české, tak ve slovenské verzi.

Na web se pokusím dávat nějaké aktualizace, ale neočekávejte ode mě (hectic) žádné spoilery, protože člověk, který chce ze seriálu něco mít se vyhne jak trailerům na další díl, tak různým informacím o budoucích dílech. Případně napište do komentářů co byste na tomto webu mimo jiné rádi viděli.


7 comments so far

Add Your Comment
  1. parááááda, jsem moc rád že všechno dobře dopadlo:) držím palce:) pevné nervy a hromadu času přeji:)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Ještě by to chtělo psát u rozpracovaných titulků na jakou budou sedět verzi, aby se dala stáhnout v předstihu.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • Pokud nebudou na některou z verzí sedět, uděláme přečas.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Díky za snahu překládat titulky 🙂 Věřím, že s přibývajícími díly nachytáte více zkušeností a titulky se budou stále zlepšovat.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  4. thx! už som sa obával, že to budem musieť pozerať po anglicky – ale tie Nuckyho hlášky sú pre moju angličtinu trochu silné sústo a asi by som si to nevychutnal. Díky!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  5. Hlavně, že budou titule!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  6. díky vám za to

    Thumb up 0 Thumb down 0